Зброя. Санкції. Економіка. Євроінтеграція, - Роман Лозинський, Перший заступник Голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування зустрівся з представниками Конгресу, Сенату, Державного департаменту США щодо обговорення подальшої підтримки України, яка включає військову та фінансову допомогу, а також санкційний тиск на росію у складі делегації Open World Ukraine.

«Десятки зустрічей впродовж останнього тижня і мова лиш про одне: Україна переможе, і це буде спільна перемога з нашими партнерами. На жаль, величезною ціною. Бо життя і хоробрість українців — найвища плата. Ми б’ємось не лише за нашу свободу, ми робимо роботу НАТО — захищаємо весь світ від агресії колективного Путіна у вигляді імперіалістичної Росії. Захищаємо демократичний західний світ від орди, справжніх орків.

Зброя.

Обговорювали, що і для чого Україна потребує негайно.

MLRS (реактивні системи залпового вогню і навіть більше) в руках українців допоможуть зупинити російську навалу і повністю змінити хід бойових дій. Некеровані ракети на 45 км, керовані до 70 км. А головне — MLRS М270 може бути використана як пускова платформа для ракети Атакамс. Це балістична ракета з дальністю до 300 км. Привіт, Керчинський міст та аеродроми в Криму. Путін, спиш?

Вже добре знайомі 155-ти мм гаубиці M777, підсилені Паладінами будуть нищити позиції і розрахунки орків надалі. Три сімки б’ють на 10 км далі, ніж російські гаубиці, до речі.

Літаки та тренування наших пілотів — саме це має стати основою наших повітряних сил. Звісно, з новими сучасними засобами ППО, які захистять цивільних від щоденних путінських ракетних та авіаударів по школах, будинках культури, житлових будинках та церквах.

Берегові-ракетні комплекси типу Naval Strike Missile дозволять деблокувати порт Одеси. Defense Express стверджує, що це дозволить нам закрити всю північно-західну акваторію Чорного моря від рашистських кораблів. Чорноморський флот РФ буде вимушений працювати виключно десь на південь або на схід від Криму. Вся територія від гирла Дунаю до мису Тарханкут буде прикрита повністю і там вірогідність будь-яких дій російських кораблів буде зведена до нуля. Очікуємо на цю зброю від Норвегії, за посередництва США. А деблокада порту Одеси — це є порятунок десятків країн від голоду.

Санкції.

Тут менше слів. Всім давно відомі списки і головне — галузі. Знекровити російську економіку = обнулити її можливості у військовому і не тільки сенсах. Роль лідерства США важлива і для санкцій в країнах ЄС, Азії, Ізраїлю, в Канаді та Австралії.

Економіка

Місяць війни коштує Україні 10 млрд $ на місяць. Річний бюджет країни — 55 млрд $. Інфраструктури зруйновано уже на трильйони $. Пряма фінансова допомога в бюджет + проекти для відновленні інфраструктури — критично важливі.

Євроінтеграція України.

Вже в липні саміт, на якому Україна може отримати офіційний статус кандидата — ще один надважливий крок бо вступу нашої країни в ЄС. США формально не має жодного стосунку до цього процесу. Проте, знову ж таки — вплив Америки на позиції країн Європейського союзу недооцінювати не варто.

Про відчуття паралельної реальності без сирен і тривог я ще розкажу.

Вже майже вдома - на шляху до свого підрозділу»

Сьогодні народні депутати Комітету працюють на різних фронтах заради нашої Перемоги! Заради майбутнього України!

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

15 квітня 2024 12:36
11 квітня 2024 15:04
11 квітня 2024 14:38
11 квітня 2024 14:30
11 квітня 2024 09:50
10 квітня 2024 17:54
10 квітня 2024 12:35
09 квітня 2024 12:05
09 квітня 2024 10:17
08 квітня 2024 17:14