10 лютого 2010р.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

 1. Про проекти Постанов:

 1.1 про призначення позачергових виборів депутатів Київської міської ради та Київського міського голови (реєстр. №5520, н.д. В.Литвин).

    1.2 про призначення позачергових виборів депутатів Київської міської ради та Київського міського голови  (реєстр. №5520-1, н.д. М.Томенко, А.Кожем’якін, К.Куликов). (Пропозиція Комітету)

Координує: заступник Голови Комітету - Ключковський Ю.Б.

Доповідає: голова підкомітету  - Подгорний С.П.

Супроводжують: головні консультанти секретаріату Комітету - Дмитрук Л.В.,

                                                                                                        Бережницький Я.В.

 

2. Про проект Закону про внесення змін до Закону України “Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів” (реєстр. № 2270-2, н.д. В.Каськів). (Висновок Комітету)

3. Про проект Закону про внесення змін до Закону України “Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів” (щодо повернення до мажоритарної системи виборів) (реєстр. № 5415, н.д.  В.Кириленко, В.Мойсик, О.Гуменюк). (Висновок Комітету)

4. Про проект Закону про внесення змін та доповнень до Закону України “Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів” (щодо запровадження на місцевих виборах відкритих списків кандидатів у депутати) (реєстр. № 5426, н.д.  І. Кріль та Л. Оробець). (Висновок Комітету)

5. Про проект Закону про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів (реєстр.№ 5503, Президент України В.А.Ющенко, невідкладний). (Пропозиція Комітету)

Координує: заступник Голови Комітету - Ключковський Ю.Б.

Доповідає: голова підкомітету  - Подгорний С.П.

Супроводжують: головні консультанти секретаріату Комітету - Желтова О.М.,

                                                                                                        Дмитрук Л.В.

 

6. Про проект Закону про внесення змін до Закону України “Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обмежень (реєстр.№ 0866 від 23.11.2007, КМУ, В.Янукович). (Пропозиція Комітету)

Доповідає: заступник Голови Комітету – Сінченко В.М.

Супроводжує: заступник Завідувача секретаріату Комітету – Данилюк О.А.

 

7. Про проекти законів:

7.1. про визнання таким, що втратив чинність, Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про вибори Президента України” щодо організації роботи виборчих комісій (реєстр.№ 6046 від 08.02.2010, н.д. А.Кожем’якін).

7.2. про визнання таким, що втратив чинність, Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про вибори Президента України” щодо організації роботи виборчих комісій (реєстр.№ 6046-1 від 12.02.2010, н.д. О.Боднар). (Висновок Комітету)

Координує: заступник Голови Комітету - Ключковський Ю.Б.

Доповідає: голова підкомітету  - Подгорний С.П.

Супроводжують: головні консультанти секретаріату Комітету - Желтова О.М.

 

II.Різне.

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку