17 вересня 2008р.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

І. Законопроект, з опрацювання якого Комітет визначено головним:

1. Про призначення позачергових виборів окремих сільських, селищних, міських голів. (Рішення Комітету)

а) Інформація про звернення Княжолуцького сільського голови Долинського району Івано-Франківської області щодо призначення позачергових виборів депутатів Княжолуцької сільської ради. (Рішення Комітету)

2. Про проект Постанови про забезпечення реалізації Закону України "Про Державний реєстр виборців" (реєстр. №2688, н.д. Кисельов В.О. ). (Висновок Комітету)

3. Про проект Закону про внесення змін до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" (щодо права сільського, селищного, міського голови зупинити рішення сільської, селищної, міської ради) (реєстр.№2620, н.д. Писаренко В.В., Пилипенко В.П.). (Висновок Комітету)

 

Законопроект, з опрацювання якого Комітет не є головним:

 

4. Про проект Закону про організацію надання послуг у галузі охорони здоров'я (реєстр. №2377, н.д. Сорочинська-Кириленко Р.М.). (Пропозиція Комітету)

5. Про проект Закону про внесення змін до статті 13 Закону України "Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні" (щодо надання підтримки громадським організаціям інвалідів органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування) (реєстр. 2496, н.д. Журавко О.В.). (Висновок Комітету)

6. Про проект Закону про внесення змін до Водного кодексу України (реєстр.№2634, н.д. Шершун М.Х., Скубенко В.П., Толстоухов А.В.). (Пропозиція Комітету)

7. Про проект Закону про статус і соціальний захист багатодітних сімей в Україні (реєстр.№2474, н.д. Сухий Я.М.,  Петров Б.Ф.). (Висновок Комітету)

8. Про проект Закону про внесення змін до статті 7 Закону України "Про приватизацію державного майна" (щодо врегулювання порядку звільнення Голови фонду державного майна України) (реєстр.№1262, н.д. Писаренко В.В.). (Висновок Комітету)

 

 

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку