3 вересня 2008р.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Законопроект, з опрацювання якого Комітет визначено головним:

 

1. Про призначення позачергових виборів окремих сільських, селищних, міських голів. (Рішення Комітету)

2. Про проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Центральну виборчу комісію" (щодо обмеження терміну на підготовку та проведення засідання комісії, в разі його скликання не менш як третиною членів комісії) (реєстр.№2279, н.д. Каплієнко В.В.). (Висновок Комітету)

3. Про проект Закону про територіальну організацію виборів і референдумів в Україні (реєстр.№2630, н.д. Ключковський Ю.Б., Подгорний С.П.). (Висновок Комітету)

 

Законопроект, з опрацювання якого Комітет не є головним:

 

4. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації (реєстр.№2501, КМУ, Тимошенко Ю.В.). (Висновок Комітету)

III. Різне

 

5. Про розгляд звернення громадянина Мазая І.П. щодо права на встановлення пенсії за особливі заслуги перед Україною як такому, що був нагороджений  Грамотою Верховної Ради Української РСР. (Пропозиція Комітету)

6. Про календарний план проведення засідань Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування та його підкомітетів на період третьої сесії Верховної Ради України шостого скликання (вересень 2008 року -січень 2009 року). (Рішення Комітету)

7. Інформація щодо вакансії на посаду завідувача секретаріату Комітету. (Рішення Комітету)

8. Інформацію Заступника керівника Управління по зв’язках з місцевими органами влади та органами місцевого самоврядування апарату Верховної Ради України Строкань Т.Г. щодо відкликання проекту постанови Верховної Ради України р.№2313-17 від 16.04.2008 року. (Рішення Комітету)

9. Інформація щодо листа, який надійшов від Керуючого справами апарату Верховної Ради України В.Шекери щодо відшкодування деякими народними депутатами - членами Комітету, а також їх помічниками-консультантами, коштів за приватні телефонні розмови за червень 2008 року. (Рішення Комітету)

10. Інформація народних депутатів України - членів Комітету М.Трайдука та В.Петренка щодо їх членства у підкомітетах з питань органів виконавчої влади та з питань місцевого самоврядування відповідно. (Рішення Комітету)

11. Інформація щодо заповнення вакансії посади заступника Голови Комітету народним депутатом України за квотою фракції “Блок Литвина”. (Пропозиція Комітету)

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку