Засідання Комітету 13 липня 2023 року о 09:30 год. за адресою м. Київ, вул. М.Грушевського, 18/2, кімн. 11 (Протокол №120)

Опубліковано 13 липня 2023, о 16:25

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

I. ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНИХ ПОВНОВАЖЕНЬ

 

1. Про інформацію Міністерства юстиції України щодо стану реалізації Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення права громадян на доступ до державної реєстрації актів цивільного стану у зв’язку з укрупненням територіальних громад» № 1427-IX від 29.04.2021 та про стан взаємодії територіальних органів Мін’юсту з органами місцевого самоврядування в частині виконання делегованих повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану

 

Інформує: Міністр юстиції України - Малюська Денис Леонтійович

Координує: Заступник голови Комітету - Гузь Ігор Володимирович

Доповідає: голова підкомітету - Білозір Лариса Миколаївна               

Супроводжують: головні консультанти секретаріату Комітету - Маценко М.М., Пилявський Ю.О.


ІI. ЗАКОНОПРОЕКТИ, З ОПРАЦЮВАННЯ ЯКИХ  КОМІТЕТ ВИЗНАЧЕНО ГОЛОВНИМ


2. Проект Закону про дерадянізацію порядку вирішення окремих питань адміністративно-територіального устрою України (реєстр. №8263, друге читання)

 

Координує: Заступник голови Комітету - Лозинський Роман Михайлович

Доповідає: голова підкомітету - Безгін Віталій Юрійович

Супроводжують: Заступник Керівника секретаріату Комітету - Гарбуз Ю.П., головний консультант секретаріату Комітету - Поляк А.О.


3. Проект Закону про внесення змін до пункту 4 розділу V «Прикінцеві положення» Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» щодо спрощення прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом багатоквартирних будинків, побудованих до 2004 року, які були підключені до інженерних мереж в установленому порядку (реєстр. №8334, н.д. С.Гривко)

 Координує: Голова Комітету - Шуляк Олена Олексіївна

Доповідають: голови підкомітетів  - Дунда Олег Андрійович, Іванов Володимир Ілліч

Супроводжують: Заступник Керівника секретаріату Комітету - Казімірова І.І., головний консультант секретаріату Комітету - Бочарова О.В.

 

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо першочергових заходів з післявоєнного відновлення та відбудови України (реєстр. №9191, н.д. А.Яценко)

Координує: Голова Комітету - Шуляк Олена Олексіївна

Доповідає: голова підкомітету  - Дунда Олег Андрійович

Супроводжують: Заступник Керівника секретаріату Комітету - Казімірова І.І., головний консультант секретаріату Комітету - Коваленко В.М.

 

ІІІ. ОРГАНІЗАЦІЙНІ ПИТАННЯ

 

5. Про внесення змін до рішення Комітету від 13 листопада 2019 року «Про утворення Робочої групи Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування з підготовки проекту Закону України щодо парламентської служби» стосовно керівного складу Робочої групи

Доповідає:  Голова Комітету - Шуляк Олена Олексіївна

6. Про пропозицію Центральної виборчої комісії Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування визначити та делегувати представників до складу робочої групи Комісії з напрацювання плану заходів щодо організації підготовки та проведення післявоєнних виборів

 Доповідає:  Голова Комітету - Шуляк Олена Олексіївна

 7. Про пропозиції Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України щодо внесення змін до прикінцевих та перехідних положень Закону України від 9 липня 2022 року № 2389-ХІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо засад державної регіональної політики та політики відновлення регіонів і територій»

Координує: Перший Заступник голови Комітету – Лозинський Роман Михайлович

Доповідають: голови підкомітетів - Рубльов Вячеслав Володимирович, Безгін Віталій Юрійович

 

8. Про діджиталізацію окремих виборчих процедур та створення Єдиної автоматизованої інформаційно - аналітичної системи Центральної виборчої комісії

 Координує: Заступник голови Комітету, голова підкомітету -  Загоруйко Аліна Леонідівна

Презентують: Член ЦВК - Постівий Сергій Олександрович, заступник керівника Секретаріату ЦВК - Олійник Тарас Іванович

IV. РІЗНЕ

Аудіозапис засідання Комітету

Розділ 1 

Розділ 2

Розділ 3

 

Відеозапис засідання Комітету

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку