Про доручення Голови Верховної Ради України Рибака В.В. щодо створення у Комітеті Робочої групи з опрацювання узгодженого законопроекту про повторні вибори народних депутатів України у деяких одномандатних виборчих округах у зв’язку з неможливістю достовірного встановлення підсумків голосування та результатів виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року (7 скликання)

Опубліковано 21 січня 2015, о 17:19

Про доручення Голови Верховної Ради України Рибака В.В. щодо створення у Комітеті Робочої групи з опрацювання узгодженого законопроекту про повторні вибори народних депутатів України у деяких одномандатних виборчих округах у зв’язку з неможливістю достовірного встановлення підсумків голосування та результатів виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року

Заслухавши інформацію Голови Комітету, народного депутата України Жванії Д.В. про доручення Голови Верховної Ради України Рибака В.В. щодо створення у Комітеті Робочої групи з опрацювання узгодженого законопроекту про повторні вибори народних депутатів України у деяких одномандатних виборчих округах у зв’язку з неможливістю достовірного встановлення підсумків голосування та результатів виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року з метою внесення на розгляд Верховної Ради України відповідного законопроекту, беручи до уваги, що на розгляд Верховної Ради України подано проект Закону України про повторні вибори народних депутатів України до Верховної Ради України VІІ скликання у деяких одномандатних виборчих округах у зв’язку з неможливістю достовірного встановлення підсумків голосування та результатів виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року (реєстр. № 2971 від 13.05.2013, Кабінет Міністрів України) та проект Закону України про повторні вибори народних депутатів України до Верховної Ради України VІІ скликання у одномандатних виборчих округах 94, 132, 194, 197, 223 у зв’язку з неможливістю достовірного встановлення підсумків голосування 28 жовтня 2012 року (реєстр. № 2971-1 від 14.05.2013, народні депутати України Балога В.І., Порошенко П.О. та інші), керуючись пунктами 5, 6, 8 частини першої статті 15 Закону України «Про комітети Верховної Ради України»,  Комітет  в и р і ш и в:

 1.    Створити Робочу групу Комітету з опрацювання узгодженого законопроекту про повторні вибори народних депутатів України у деяких одномандатних виборчих округах у зв’язку з неможливістю достовірного встановлення підсумків голосування та результатів виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року та призначити її керівником Голову Комітету, народного депутата України Жванію Давида Важаєвича.

2.    Включити до складу Робочої групи народних депутатів України – членів Комітету, представників всіх депутатських фракцій у Верховній Раді України та позафракційних, авторів проекту Закону України про повторні вибори народних депутатів України до Верховної Ради України VІІ скликання у одномандатних виборчих округах 94, 132, 194, 197, 223 у зв’язку з неможливістю достовірного встановлення підсумків голосування 28 жовтня 2012 року (реєстр № 2971-1), а також представників Кабінету Міністрів України, Міністерства юстиції України та Центральної виборчої комісії (за згодою).

3.    Затвердити склад Робочої групи:

Балога Віктор Іванович — народний депутат України (позафракційний), співавтор законопроекту з реєстр. № 2971-1;

Близнюк Анатолій Михайлович — член Комітету;

Бондаренко Володимир Дмитрович — голова підкомітету з питань виборчого законодавства та об’єднання громадян;

Буховець Олег Юлійович — голова підкомітету з питань органів виконавчої влади;

Гладій Василь Іванович — голова підкомітету з питань державного будівництва;

Єремеєв Ігор Миронович — народний депутат України (позафракційний), співавтор законопроекту з реєстр. № 2971-1;

Заболотний Григорій Михайлович — народний депутат України (позафракційний), співавтор законопроекту з реєстр. № 2971-1;

Карпунцов Валерій Віталійович — народний депутат України (від фракції політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка");

Карташов Євген Григорович — голова підкомітету  з питань місцевого самоврядування ;

Князевич Руслан Петрович — Секретар Комітету (від фракції Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина");

Махніцький Олег Ігорович — народний депутат України (від фракції Всеукраїнське об'єднання "Свобода");

Михайленко Ольга Дмитрівна — Перший заступник Голови Комітету (від фракції Комуністичної партії України);

Міщенко Сергій Григорович — народний депутат України (позафракційний), співавтор законопроекту з реєстр. № 2971-1;

Новак Наталія Василівна — Заступник Голови Комітету;

Олійник Володимир Миколайович — народний депутат України (від фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ);

Порошенко Петро Олексійович — народний депутат України (позафракційний), співавтор законопроекту з реєстр. № 2971-1;

Сиротюк Олег Мирославович — Заступник Голови Комітету;

Федорук Микола Трохимович — член Комітету;

представник Кабінету Міністрів України (за згодою);

представник Міністерства юстиції України (за згодою);

представник Центральної виборчої комісії (за згодою).

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку