Про Робочу групу Комітету з удосконалення деяких питань законодавчого регулювання діяльності органів і посадових осіб місцевого самоврядування, формування та організації діяльності депутатських фракцій і груп місцевих рад (6 скликання)

Опубліковано 21 січня 2015, о 17:29

Про Робочу групу Комітету з удосконалення деяких питань

законодавчого регулювання діяльності органів і посадових осіб

місцевого самоврядування, формування та організації діяльності

депутатських фракцій і груп місцевих рад

 

Заслухавши інформацію голови підкомітету з питань місцевого самоврядування, народного депутата України М.Трайдука щодо окремих проблемних питань діяльності органів і посадових осіб місцевого самоврядування, пов’язаних із формуванням та організацією діяльності депутатських фракцій і груп місцевих рад, а також відображенням в базовому законі системи місцевого самоврядування – Законі України  «Про місцеве самоврядування в Україні» – положень законодавства зі сфери регуляторної політики та підприємництва відповідно до Закону України вiд 01.07.2010 № 2388-VI «Про внесення змін до деяких законів України щодо приведення їх у відповідність із Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», ознайомившись із численними зверненнями органів та посадових осіб місцевого самоврядування з цього приводу та маючи на меті покращення законодавчої основи функціонування системи місцевого самоврядування в Україні, Комітет вирішив:

1. Створити Робочу групу Комітету з удосконалення деяких питань законодавчого регулювання діяльності органів і посадових осіб місцевого самоврядування, формування та організації діяльності депутатських фракцій і груп місцевих рад (склад додається).

2. Призначити керівником Робочої групи голову підкомітету з питань місцевого самоврядування, народного депутата України М.Трайдука та надати йому право у разі необхідності вносити зміни до її персонального складу.

3. Робочій групі впродовж восьмої сесії Верховної Ради України шостого скликання забезпечити попередню підготовку питання та внесення відповідних пропозицій на засідання Комітету.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку