Про Робочу групу Комітету з опрацювання і підготовки до другого читання проекту Закону України «Про адміністративні послуги» (реєстр. № 9435) (6 скликання)

Опубліковано 21 січня 2015, о 17:23

Про Робочу групу Комітету з опрацювання і підготовки до другого читання проекту Закону України «Про адміністративні послуги» (реєстр. № 9435)

 

Заслухавши інформацію голови підкомітету з питань органів виконавчої влади, народного депутата України В.Петренка щодо підготовки до другого читання проекту Закону України «Про адміністративні послуги» (реєстр. № 9435 від 09.11.2011), поданого Президентом України В.Януковичем та прийнятого Верховною Радою України за основу 9 грудня 2011 року, відзначаючи актуальність питання врегулювання суспільних відносин у сфері надання адміністративних послуг, важливість предмету регулювання законопроекту для забезпечення належного функціонування всієї системи здійснення влади в Україні, необхідність системного і якісного опрацювання нормативного матеріалу та керуючись статтею 15 «Про комітети Верховної Ради України»,  Комітет вирішив:

1. Створити Робочу групу Комітету Верховної Ради України з питань  державного будівництва та місцевого самоврядування з опрацювання і підготовки до другого читання проекту Закону України «Про адміністративні послуги» (реєстр. № 9435).

2. Призначити Керівником Робочої групи голову підкомітету з питань державного будівництва Демчишена В.В.

3. Залучити до участі в роботі Робочої групи (за згодою) народних депутатів України, представників Апарату Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, центральних органів виконавчої влади, провідних асоціацій органів місцевого самоврядування, неурядових організацій, науковців, експертів.

4. Доручити Керівнику Робочої групи сформувати персональний склад Робочої групи із залученням народних депутатів України – членів підкомітету з питань органів виконавчої влади та подати його на затвердження Комітету.

5. Доручити Робочій групі здійснити підготовку і опрацювання до другого читання проекту Закону України «Про адміністративні послуги» з врахуванням зауважень і пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи та подати його на розгляд Комітету.

6. Контроль за виконанням даного рішення Комітету покласти на Першого заступника Голови Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Боднар О.Б.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку