Засідання Круглого столу на тему: "Реформа місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні: досягнення і нові завдання" (30 травня 2017 року)

Опубліковано 30 травня 2017, о 11:40

Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування в рамках здійснення контрольної функції долучиться до ініціативи Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України щодо проведення 30 травня у м.Чернівці круглого столу «Реформа місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні: досягнення і нові завдання».

Захід проводиться з метою налагодження ефективного діалогу на регіональному рівні та обговорення проміжних підсумків децентралізації в Україні, секторальної децентралізації у сферах охорони здоров’я, освіти, культури на засадах Європейських стандартів щодо місцевої демократії і культурного різноманіття. Участь у заході візьмуть народні депутати України, представники центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, науковці та експерти. Круглий стіл відбудеться 30 травня 2017 року о 10:00 у Чернівецькому національному університеті (м. Чернівці, вул. Коцюбинського, 2). Початок реєстрації о 09:30.

Додаткову інформацію щодо участі у засіданні круглого столу представників державних органів, неурядових організацій, науковців, незалежних експертів можна отримати у менеджера Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» Ольги Шевчук (тел.: 303-99-16 (внутр. 114), +38(067) 391 05 19, e-mail: olga.shevchuk@coe.int).

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку