Про проект Закону України

про всеукраїнський референдум

(реєстр. №6278, друге читання)

 

За дорученням Верховної Ради України Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування розглянув зауваження і пропозиції, що надійшли від суб’єктів права законодавчої ініціативи до проекту Закону України про всеукраїнський референдум (реєстр. №6278), поданого народним депутатом України Д.Шпеновим та прийнятого за наслідками розгляду в першому читанні за основу 3 червня 2010 року.

Загалом Комітетом було опрацьовано 926 поправок і пропозицій, що надійшли від суб’єктів права законодавчої ініціативи, 124 з яких було враховано, 8 – враховано частково, 794 – відхилено.

Заслухавши інформацію підкомітету з питань виборчого законодавства та об’єднань громадян, з’ясувавши позицію народних депутатів України – членів Комітету та обговоривши питання, Комітет ухвалив:

1. Рекомендувати Верховній Раді України відповідно до пункту 3 частини першої статті 123 Регламенту Верховної Ради України проект Закону України «Про всеукраїнський референдум» за результатами розгляду в другому читанні прийняти в другому читанні та в цілому.

2. Доручити виступити на пленарному засіданні Верховної Ради України під час розгляду цього питання народному депутату України, члену Комітету А.Горбатюку.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Протокол 99/14*”

28 квітня 2011 11:22
28 квітня 2011 11:22