6278

28 квітня 2011, 11:22

Про проект Закону України

про всеукраїнський референдум

(реєстр. №6278, друге читання)

 

За дорученням Верховної Ради України Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування розглянув зауваження і пропозиції, що надійшли від суб’єктів права законодавчої ініціативи до проекту Закону України про всеукраїнський референдум (реєстр. №6278), поданого народним депутатом України Д.Шпеновим та прийнятого за наслідками розгляду в першому читанні за основу 3 червня 2010 року.

Загалом Комітетом було опрацьовано 926 поправок і пропозицій, що надійшли від суб’єктів права законодавчої ініціативи, 124 з яких було враховано, 8 – враховано частково, 794 – відхилено.

Заслухавши інформацію підкомітету з питань виборчого законодавства та об’єднань громадян, з’ясувавши позицію народних депутатів України – членів Комітету та обговоривши питання, Комітет ухвалив:

1. Рекомендувати Верховній Раді України відповідно до пункту 3 частини першої статті 123 Регламенту Верховної Ради України проект Закону України «Про всеукраїнський референдум» за результатами розгляду в другому читанні прийняти в другому читанні та в цілому.

2. Доручити виступити на пленарному засіданні Верховної Ради України під час розгляду цього питання народному депутату України, члену Комітету А.Горбатюку.