Про проект Закону України

про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виборів Президента України

(реєстр. №5263-2, друге читання)

 

За дорученням Верховної Ради України Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування  розглянув на своєму засіданні зауваження і пропозиції, що надійшли від суб’єктів права законодавчої ініціативи до проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виборів Президента України (реєстр. №5263-2) прийнятого за наслідками розгляду у першому читанні за основу 25 жовтня 2009 року.

У ході обговорення було заслухано інформацію Робочої групи Комітету з доопрацювання зазначеного, з’ясовано позицію авторів внесених пропозицій і поправок, Центральної виборчої комісії, Секретаріату Президента України, Міністерства юстиції України, Головного юридичного управління Апарату Верховної Ради України.  За наслідками розгляду питання  Комітет ухвалив:

 1. Рекомендувати Верховній Раді України відповідно до частини третьої статті 123 Регламенту Верховної Ради України за результатами розгляду у другому читанні проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо виборів Президента України (реєстр. №5263-2) прийняти в другому читанні та в цілому.

 2. Доручити виступити на пленарному засіданні Верховної Ради України з цього питання голові підкомітету з питань виборчого законодавства та об’єднань громадян, народному депутату України Подгорному С.П.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Протокол 79/11*”

16 травня 2011 17:55