Про проект Закону України

про внесення змін до Закону України «Про вибори народних депутатів України» (щодо вдосконалення виборчих процедур)

(реєстр. № 3186 від 09.10.2008)

 

Комітет за дорученням Голови Верховної Ради України А.П. Яценюка розглянув проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про вибори народних депутатів України» (щодо вдосконалення виборчих процедур) (реєстр. № 3186 від 09.10.2008), внесений народним депутатом України О.Л. Лукаш на заміну раніше поданого.

Законопроектом пропонується внести окремі зміни до положень Закону України «Про вибори народних депутатів України» щодо формування виборчих комісій та їх роботи; виготовлення виборчих бюлетенів; кількості протоколів про підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці; використання при уточненні списків виборців відомостей, отриманих від органів державної податкової адміністрації та державної прикордонної служби; можливості визнання виборів такими, що не відбулися, якщо у них взяло участь менше половини виборців.

Заслухавши з цього питання виступи ініціатора законопроекту – народного депутата України О.Л. Лукаш та членів Комітету, Комітет  вирішив:

Беручи до уваги, що Комітет не рекомендує Верховній Раді України при розгляді в першому читанні проекту Закону України про внесення змін до Закону України «Про вибори народних депутатів України» (щодо вдосконалення виборчих процедур) (реєстр. № 3186 від 09.10.2008) приймати його за основу, доручити виступити на пленарному засіданні Верховної Ради України з цього питання Голові Комітету – народному депутату України О.О. Омельченку.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Протокол 34/08*”

09 червня 2011 17:36
09 червня 2011 17:35