1 жовтня 2008р.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

1. Про проект Закону про доброчесну поведінку осіб, уповноважених на виконання функцій держави, органів місцевого самоврядування (реєстр. №2362, КМУ, Тимошенко Ю.В.). (Висновок Комітету)

2. Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо участі державних службовців першої категорії у виборах депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів) (реєстр. №2563, н.д. Богословська І.Г., Горіна І.А.). (Висновок Комітету)

3. Про проект Закону про внесення змін до статті 20 Закону України "Про об'єднання громадян" (щодо права об'єднання громадян звертатися до суду в інтересах його членів) (реєстр. №2511, н.д. Тарасюк Б.І.). (Висновок Комітету)

 

ІI. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

4. Про проект Постанови про внесення доповнення до Постанови Верховної Ради України "Про відзначення пам'ятних дат і ювілеїв у 2008 році" (реєстр. №2456, н.дибенко П.С.). (Висновок Комітету)

5. Про проект Постанови про розроблення Загальнодержавної програми відновлення прав осіб, примусово переселених з місць постійного проживання (реєстр. №2224, н.д. Яценюк А.П.). (Висновок Комітету)

6. Про проект Закону про внесення змін до статті 218 Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо надання права адміністративним комісіям при виконавчих органах міських рад розглядати справи про адміністративні правопорушення у сфері торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами) (реєстр. №2503, н.д. Олійник В.С.). (Пропозиція Комітету)

7. Про проект Закону про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян" (щодо спеціальних контрольних комісій з питань звернень громадян) (реєстр. №2494, н.д. Коновалюк В.І.). (Висновок Комітету)

8. Про проект Постанови про Спеціальну контрольну комісію Верховної Ради України з питань звернень громадян (реєстр. №2495, н.д. Коновалюк В.І.). (Висновок Комітету)

9. Про проект Закону про демілітаризацію та упорядкування носіння форменого одягу (реєстр. №2328, н.д. Москаль Г.Г.).(Пропозиція Комітету)

10. Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо створення умов функціонування державної системи цивільного захисту) (реєстр. №2637, КМУ, Ю.Тимошенко). (Висновок Комітету)

III. Різне

 

11. Про ситуацію, що склалася в Малинській міській раді Житомирської області. (Рішення Комітету)

 

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку