18 квітня о 15:00 відбудеться круглий стіл «Добре демократичне врядування в Україні: досягнення, виклики та шлях вперед у повоєнний період»

18 квітня 2023, 15:00

 
Під час засідання круглого столу:

- відбудеться презентація висновку Центру експертизи доброго врядування щодо Дорожньої карти з доброго демократичного врядування в Україні в частині місцевого самоврядування (Плану заходів, напрацьованого українською стороною за підсумками Діалогу високого рівня у штаб квартирі Ради Європи в листопаді 2022 року)

- представлення позицій представників органів державної влади України, органів місцевого самоврядування, їх всеукраїнських асоціацій та Ради Європи щодо реалізації Дорожньої карти

- обговорення питання удосконалення законодавства про місцеві державні адміністрації та забезпечення законності у діяльності органів місцевого самоврядування.

Захід відбудеться 18 квітня 2023 року о 15:00 у змішаному форматі (м. Київ та у режимі відеоконференції на платформі Zoom).

Засідання круглого столу організовується у партнерстві з Радою Європи у рамках Програми «Посилення доброго демократичного врядування і стійкості в Україні».

Участь у круглому столі візьмуть представники органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх всеукраїнських асоціацій, громадських організацій, експертного середовища, Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України і Ради Європи.

Трансляція круглого столу здійснюватиметься на фейсбук сторінці Програми Ради Європи «Посилення доброго демократичного врядування і стійкості в Україні», Офісу Ради Європи в Україні та порталу «Децентралізація».