Члени Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування 27 вересня 2021 року взяли участь у презентації Проекту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («Говерла»)

27 вересня 2021, 15:38

Члени Комітету з питань організації державної влади, місцевого  самоврядування, регіонального розвитку та містобудування 27 вересня 2021 року взяли участь у презентації Проекту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («Говерла»).

Голова Комітету Андрій Клочко подякував Уряду США та керівнику проекту Габріелю Абрагаму за послідовну та дуже важливу підтримку у питанні становлення України як незалежної, демократичної держави. Очільник Комітету наголосив, що реформа децентралізації, за реалізацію якої відповідальний Комітет, є однією із найважливіших та найуспішніших - за оцінками як міжнародних експертів, так і громадян України. Отже, підтримка, запланована для українських територіальних громад в рамках проекту «Говерла» є надзвичайно важливою. Голова Комітету А.Клочко зазначив, що продовження реформи децентралізації та наповнення її реальним змістом є одним із ключових завдань Президента України, Парламенту, Уряду та Комітету.

У заході взяли участь народні депутати України - члени Комітету з питань організації державної влади, місцевого  самоврядування, регіонального розвитку та містобудування О.Шуляк, В.Рубльов, І.Юнаков, Д.Микиша, представники центральних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та їх асоціацій, експерти.