Привітання Голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрія Клочка з Днем будівельника

07 серпня 2021, 17:42

Шановні будівельники!

Професійне свято працівників будівництва встановили в Україні Указом Президента у 1993-му році. Будівництво – одна з найбільш творчих та популярних професій у світі.

Це свято – чудова нагода висловити Вам слова вдячності і поваги.

Від імені Комітету і себе особисто вітаю Вас з професійним святом – Днем будівельника! Це свято об’єднує всіх учасників будівельного ринку – будівельників, проектувальників, дослідників, архітекторів, інженерів і представників інших спеціальностей. З давніх-давен професія будівельника користувалася шаною і повагою. Завдяки будівельникам створюються умови для комфортного та упорядкованого життя людини, будуються красиві комплекси, житлові будинки та готелі, відновлюються та реконструюються старі будівлі.

Хочу побажати, щоб Вашими вірними супутниками у всіх справах були удача і натхнення, а професіоналізм і інноваційний підхід до всього, чим би Ви не займалися, допомагали досягти нових висот!

Від щирого серця бажаю Вам плідної діяльності, успішної реалізації нових проектів, професійних досягнень, невичерпної енергії та оптимізму. Міцного здоров’я Вам і Вашим близьким!

Голова Комітету                                                          Андрій КЛОЧКО