Привітання Голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрія Клочка з Новим роком

31 грудня 2020, 12:00

Дорогі друзі, колеги, партнери!
Завершився дуже складний та водночас надзвичайно продуктивний 2020 рік. Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування розпочинав його з амбітними планами з реконструкції країни у різних сферах своєї відповідальності. Підводячи підсумки, приємно констатувати, що незважаючи на світову кризу, викликану пандемією коронавірусу, ми суттєво просунулися на шляху завершення реформи децентралізації, реалізували ряд інших важливих законодавчих ініціатив, спрямованих на економічний та соціальний розвиток України: у недалекому майбутньому – сильної, економічно незалежної держави зі спроможними громадами та заможними громадянами. 
Дякую кожному, хто працював пліч-о-пліч з нами у цей непростий час. Дякую усім, хто разом з нами творив новітню історію незалежної України! 
Бажаю щастя, міцного здоров’я та добробуту Вам і Вашим родинам! Наснаги, нових професійних досягнень, оптимізму та успішному в усіх починаннях!
З Новим Роком!
Андрій КЛОЧКО