Комітет розглянув лист Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України з коментарями до зауважень Головного юридичного управління Апарату Верховної Ради України до підготовленого до другого читання проекту Закону про надання будівельної продукції на ринку (реєстр. № 2698)

03 вересня 2020, 12:39

 

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування на своєму засіданні 2 вересня 2020 року (протокол № 41) розглянув лист Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України з коментарями, наданими на звернення народного депутата України, Заступника Голови Комітету Шуляк О.О., до зауважень Головного юридичного управління Апарату Верховної Ради України до підготовленого до другого читання проекту Закону про надання будівельної продукції на ринку (реєстр. № 2698).

За результатами розгляду Комітет ухвалив рішення оприлюднити зазначений лист, розмістивши його на офіційному веб-сайті Комітету.

 

Лист Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України  (посилання)