Привітання Голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрія Клочка з Днем державної служби

23 червня 2020, 08:55

Шановні державні службовці!
Від імені Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування і від себе особисто вітаю Вас із професійним святом – Днем державної служби!
Відзначення цього дня на високому державному рівні ще раз засвідчує ключове значення інституту державної служби для забезпечення злагодженого функціонування державного механізму, що було важливим як на етапі становлення Незалежної держави, так і сьогодні, коли перед Україною постали нові, небачені раніше виклики. Ми добре це усвідомлюємо, адже питання державної служби, їх базове нормативне регулювання на рівні закону належать до предмету відання Комітету і перебувають під його постійною увагою і пильним контролем.
Щиро переконаний, що саме від державних службовців, Вашої самовідданої, напруженої праці, рівня фахової компетенції, вміння відчувати і розуміти запити суспільства і кожного громадянина багато в чому залежить успіх проголошених реформ, гідне місце нашої держави у єдиній цивілізованій європейській родині.
То ж бажаю Вам витримки і терпіння, так необхідних у цій почесній і відповідальній роботі. 
Ніколи не забувайте про своє високе призначення – вірно і чесно служити державі, своєму народу.
Міцного всім Вам здоров’я, щастя, творчої наснаги, невичерпної енергії, професійного зростання і нових звершень та здобутків в ім’я майбутнього України!!!

З повагою
Голова Комітету                                                              Андрій Клочко