Комітет створив Робочу групу з опрацювання та підготовки до другого читання проекту Закону України про надання будівельної продукції на ринку (реєстр. №2698)

26 травня 2020, 09:00

 

Верховною Радою України за наслідками розгляду в першому читанні 19 травня 2020 року прийнято за основу проект Закону України про надання будівельної продукції на ринку (реєстр. №2698).

На засіданні Комітету, яке відбулося 20 травня 2020 року, створено Робочу групу Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування з опрацювання та підготовки згаданого законопроекту до другого читання.

Співголовами Робочої групи призначено Голову Комітету, народного депутата України Андрія Клочка та заступника Голови Комітету, народного  депутата України Олену Шуляк.

Співголовам Робочої групи доручено сформувати її персональний склад, залучивши до участі народних депутатів України, представників Апарату Верховної Ради України, Офісу Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, центральних органів виконавчої влади, а також асоціацій, об’єднань, неурядових і міжнародних організацій, науковців, експертів у будівельній сфері.

Робоча група розпочне свою роботу після спливу 14-денного терміну (стаття 116 Регламенту Верховної Ради України) для надходження до Комітету пропозицій та поправок суб’єктів права законодавчої ініціативи.