Привітання Голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрія Клочка з Новим роком та Різдвом Христовим

27 грудня 2019, 19:18

 Шановна українська громадо!

 Від імені Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування щиро вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим !

 Цей рік був не простим, як для України, так і для кожного з нас. Однак, спільними зусиллями та нашим щирим прагненням до змін ми завершуємо цей рік на позитивній ноті. Десятки українських родин воз’єдналися з рідними, які перебували в полоні. Україна стала на крок ближче до мирного врегулювання на Донбасі. Демократична світова спільнота підтримує зусилля української влади щодо проведення реальних реформ, які змінять життя кожного громадянина, стануть рушієм на шляху до творення сильної, заможної, соціально орієнтованої Української Держави.

 Дякую усім хто був поруч, дякую за результативну спільну працю, дякую усім, хто докладав свої зусилля, щоб творити добро, будувати спроможні громади та писати славетну історію незалежної Держави України.

Особлива подяка – українським військовим, які захищають нашу рідну землю, мир та спокій кожного з нас. Низький уклін Вам, наші захисники!

 Вітаючи зі святами, щиро бажаю, щоб тепло та затишок родинної оселі надійно захищали Вас від життєвих негараздів !

 Нехай здійснюються усі Ваші задуми, успішно завершуються розпочаті справи, а щира людська вдячність стане Вашим незмінним супутником.

 Добробуту кожній родині та Миру Україні !

Андрій КЛОЧКО