Засідання Круглого столу на тему: «Актуальні питання у сфері розвитку співробітництва територіальних громад та механізми лобіювання інтересів місцевого самоврядування в органах державної влади» (9 червня 2018 року)

09 червня 2018, 11:00

 Комітет з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування провів 9 червня у смт. Авангард Одеської області круглий стіл на тему: «Актуальні питання у сфері розвитку співробітництва територіальних громад та механізми лобіювання інтересів місцевого самоврядування в органах державної влади».

У ході засідання учасники обговорили практику впровадження механізмів співробітництва територіальних громад, питання інституційного та ресурсного забезпечення такого співробітництва, зокрема у Полтавській області, а також механізми лобіювання інтересів місцевого самоврядування в органах державної влади.

Участь у круглому столі взяли народні депутати України – члени Комітету, представники Одеської обласної ради, Полтавської обласної ради, представники органів державної влади, органів місцевого самоврядування Одещини та їх асоціацій, громадськості, міжнародних інституцій.

Захід відбувся за сприяння і підтримки швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO та проекту Академії Фольке Бернадотта «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні».