Засідання Комітету 6 червня 2018 року о 15:00 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 416 (залa засідань)

07 червня 2018, 15:09

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

І. Виконання контрольних повноважень

 

1. Про інформацію Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України щодо стану виконання Рекомендацій парламентських слухань на тему: «Стратегія реінтеграції в Україну тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь:  проблемні  питання, шляхи, методи та способи», що відбулися 15 червня 2016 року

 Інформує: Куркчі Юсуф Ібрагімович, Перший заступник Міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України

 

2. Про інформацію Рахункової палати щодо результатів аудиту використання коштів державного бюджету, виділених Національному агентству України з питань державної служби на професійне навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, за період з 2016 по 2017 рік

 Інформує: Невідомий Василь Іванович, член Рахункової палати


  IІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

 3. Про проект Закону про внесення змін до Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування” (реєстр.8369, н.д. С.Власенко, О.Ледовських, О.Гончаренко, А.Шкрум, С.Кудлаєнко, В.Курило, А.Река, Ю.Бублик, В.Гуляєв, О.Дехтярчук, М.Федорук, Л.Зубач, О.Бойко, О.Березюк)

  Координує: Перший заступник Голови Комітету - Ледовських О.В.

Доповідає: голова підкомітету  - Шкрум А.І.

Супроводжує: заступник керівника секретаріату Комітету - Маковський О.А.

  4. Про проект Закону про внесення змін до Закону України “Про державну реєстрацію актів цивільного стану” та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації та наближення до громадян адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану (реєстр. №6150, КМУ, В.Гройсман)

 Координує: Заступник Голови Комітету - Кудлаєнко С.В.

       Доповідає: голова підкомітету  - Дехтярчук О.В.

      Супроводжує: головний консультант секретаріату Комітету -  Степанян Г.С.


III. Організаційні питання

 5. Про комплексні зміни до законодавства України щодо засад державного регіонального розвитку, розроблені за наслідками круглого столу Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування «Державна регіональна політика в Україні: сучасний стан, основні виклики та законодавче регулювання», що відбувся 20 квітня 2018 року у м.Каневі.

 

Інформує: Ткачук Анатолій Федорович, радник з питань законодавчого забезпечення регіонального розвитку, група радників з підтримки впровадження державної регіональної політики Програми «U-LEAD з Європою»

6. Про інформацію Дніпропетровського Центру розвитку місцевого самоврядування щодо результатів проведення Всеукраїнського конгресу старост об’єднаних територіальних громад, що відбувся 24-25 травня 2018 року у місті Дніпро.

 Інформує: Тертишна Олена Анатоліївна, Директор Дніпропетровського Центру розвитку місцевого самоврядування

  IV. Різне


Аудіозапис засідання Комітету

Розділ 1

Розділ 2
Відеотрансляція