Засідання Комітету 04 квітня 2018 року о 15:00 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 416 (залa засідань)

04 квітня 2018, 17:42

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

1.   Про проект Закону про внесення змін до статті 11 Закону України “Про державні нагороди України” (реєстр. №8053, КМУ, В.Гройсман)

Координує: Заступник голови Комітету - Курило В.С.

Доповідає: голова підкомітету  - Дехтярчук О.В.

Супроводжує: головний консультант секретаріату Комітету - Дмитрук Л.В.

 2.   Про проект Закону про внесення змін до статті 51 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” щодо узгодження окремих норм, які стосуються складу виконавчого комітету сільської, селищної, міської, районної у місті ради (реєстр. №5291, доопрацьований, н.д. Ю.Бублик)   

Координує: Секретар Комітету - Гончаренко О.О.

Доповідає: голова підкомітету  - Бублик Ю.В.

Супроводжує: головний консультант секретаріату Комітету - Корнієнко Т.М.

 3.   Про проект Закону про внесення змін до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” щодо звітування сільського, селищного, міського голови перед відповідною територіальною громадою (реєстр. №5340, доопрацьований, н.д. Ю.Бублик, А.Река)

Координує: Секретар Комітету - Гончаренко О.О.

Доповідає: голова підкомітету  - Бублик Ю.В.

Супроводжує: головний консультант секретаріату Комітету - Корнієнко Т.М.


II. Організаційні питання

4.   Про результати соціологічних досліджень “Децентралізація та реформа місцевого самоврядування” (3-тя хвиля Всеукраїнського дослідження та 2-а хвиля дослідження серед жителів ОТГ), проведених у жовтні-грудні 2017 року Київським міжнародним інститутом соціології та Центром “Соціальні індикатори” на замовлення та у співпраці з Радою Європи і Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України

Інформують:

Мортен ЕНБЕРГ, Голова Офісу Ради Європи в Україні, Представник Генерального секретаря Ради Європи з питань координації програм співробітництва Ради Європи;

Паніотто Володимир Ілліч, Генеральний директор Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), професор кафедри соціології Університету «Києво-Могилянська Академія»

5.   Про результати соціологічного дослідження з вивчення громадської та експертної думок щодо діяльності органів місцевого самоврядування та їх взаємодії з громадськістю, проведеного в жовтні-листопаді 2017 року, в рамках проекту “Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні”, що  реалізується Асоціацією міст України спільно з Норвезькою асоціацією місцевих та регіональних влад спільно з Норвезьким інститутом міських та регіональних досліджень за фінансової підтримки МЗС Норвегії.

Інформує: Бескупська Наталя Петрівна, експерт проекту Партисипативна демократія та обгрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні

III. Різне
Аудіозапис засідання Комітету

Відеотрансляція