Засідання Комітету 1 червня 2016 року о 15:00 год. за адресою м. Київ, вул. Садова, 3а, кім. 416 (зала засідань)

01 червня 2016, 17:45

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

I. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним


1. Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про державну службу" (реєстр. № 4526, КМУ, В.Гройсман)

 

2. Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про державну службу" (щодо узгодження нормативних актів України) (реєстр. № 4526-1, н.д. Ю.Левченко)

 

3. Про проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну службу" (щодо технічного уточнення деяких положень) (реєстр. № 4370, н.д. А.Шкрум, О.Дехтярчук, Л.Зубач, Ю.Бублик, С.Кудлаєнко, І.Подоляк, О.Ревега)

 

4. Про проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну службу" щодо врегулювання окремих питань проходження державної служби (реєстр. № 4370-1, н.д. А.Герасимов)

 

5. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення переліку осіб, на яких поширюється дія Закону України "Про державну службу (реєстр. № 4653, н.д. О.Співаковський, В.Карпунцов, С.Євтушок)

 

6. Про проект Закону про внесення зміни до Закону України "Про державну службу" (щодо особливостей проходження державної служби в секретаріаті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини) (реєстр. № 4708, н.д. І.Суслова, В.Брензович, В.Пацкан)

 

7. Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо особливостей проходження державної служби в органах дипломатичної служби (реєстр. № 4388, н.д. А.Шкрум. О.Рябчин, О.Сотник, Я.Маркевич, М.Найєм, С.Євтушок, Б.Тарасюк, В.Івченко, Д.Добродомов, С.Заліщук)

 

8. Про проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну службу" щодо деяких особливостей функціонування державної служби (реєстр. № 4489, н.д. Р.Князевич)

 

9. Про проект Закону про внесення змін до Прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про державну службу" (щодо запобігання корупції у судовій системі) (реєстр. № 4076, н.д. А.Ільюк, О.Кулініч)

 

10. Про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо кількості помічників-консультантів народного депутата України на яких поширюється дія Закону України "Про державну службу" (реєстр. № 4506, н.д. Р.Сольвар, М.Головко, А.Вадатурський, Г.Кривошея, Є.Балицький, О.Ревега, Р.Лук’янчук, В.Бабенко, О.Дубінін, С.Міщенко, Р.Князевич, А.Євлахов, О.Бригинець)

 

11. Про проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну службу" щодо внесення змін до тексту Присяги (реєстр. № 4514, н.д. Ю.Бублик)

 

12. Про проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну службу" щодо скасування пенсійних привілеїв (реєстр. № 4505, н.д. Ю.Шухевич)

 

13. Про проект про внесення змін до Закону України "Про державну службу" (щодо пенсійного забезпечення державних службовців, яких визнано інвалідами) (реєстр. № 4626, н.д. Є.Мураєв)

 

Координує: Перший заступник Голови Комітету – Ледовських О.В.

Доповідає: голова підкомітету Шкрум А.І.

Супроводжує: заступник Завідувача секретаріату Комітету - Маковський О.А.

 

II.               Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 14. Про проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення" (щодо приведення у відповідність до Закону України "Про державну службу") (реєстр. 4353, н.д. Г.Шверк, В.Севрюков)

 15. Про проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України (у зв'язку з прийняттям Закону України "Про державну службу") (реєстр. № 4634, КМУ, В.Гройсман)

 16. Про проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (у зв'язку з прийняттям Закону України "Про державну службу") (реєстр. № 4635, КМУ, В.Гройсман)

Координує: Перший заступник Голови Комітету – Ледовських О.В.

Доповідає: голова підкомітету Шкрум А.І.

Супроводжує: заступник Завідувача секретаріату Комітету Маковський

                                                                                  III. Різне

Аудіозапис засідання Комітету