Рішення Комітету про утворення Робочої групи з підготовки виїзних комітетських слухань з обговорення практики впровадження Закону України "Про адміністративні послуги"

17 листопада 2015, 13:01

 

Заслухавши інформацію Голови Комітету С.Власенка щодо необхідності здійснення організаційних заходів для підготовки виїзних комітетських слухань з обговорення практики впровадження Закону України «Про адміністративні послуги», проведення яких передбачено у листопаді 2015 року Планом роботи Комітету на період діяльності третьої сесії Верховної Ради України VIII скликання, керуючись пунктом 5 частини першої статті 14, статтею 29, частиною першою статті 42 Закону України «Про комітети Верховної Ради України» Комітет    в и р і ш и в:

 

1. Провести комітетські слухання з обговорення практики впровадження Закону України «Про адміністративні послуги» 1 та 2 грудня 2015 року у місті Вінниці.

2. Утворити Робочу групу Комітету Верховної Ради України з питань  державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування для підготовки комітетських слухань з обговорення практики впровадження Закону України «Про адміністративні послуги» (далі – Робоча група).

3. Призначити Керівником Робочої групи заступника Голови Комітету С.Кудлаєнка.

4. Доручити Робочій групі:

- сформувати список запрошених осіб;

- розробити проект Рекомендацій комітетських слухань;

- підготувати регламент, черговість виступів учасників комітетських слухань та здійснити інші організаційні заходи.

5. Контроль за виконанням цього Рішення покласти на голову підкомітету з питань адміністративних послуг, державних символів та нагород О.Дехтярчука.