Про Робочу групу Комітету з удосконалення деяких питань законодавчого регулювання діяльності органів і посадових осіб місцевого самоврядування, формування та організації діяльності депутатських фракцій і груп місцевих рад (6 скликання)

21 січня 2015, 17:29

Про Робочу групу Комітету з удосконалення деяких питань

законодавчого регулювання діяльності органів і посадових осіб

місцевого самоврядування, формування та організації діяльності

депутатських фракцій і груп місцевих рад

 

Заслухавши інформацію голови підкомітету з питань місцевого самоврядування, народного депутата України М.Трайдука щодо окремих проблемних питань діяльності органів і посадових осіб місцевого самоврядування, пов’язаних із формуванням та організацією діяльності депутатських фракцій і груп місцевих рад, а також відображенням в базовому законі системи місцевого самоврядування – Законі України  «Про місцеве самоврядування в Україні» – положень законодавства зі сфери регуляторної політики та підприємництва відповідно до Закону України вiд 01.07.2010 № 2388-VI «Про внесення змін до деяких законів України щодо приведення їх у відповідність із Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», ознайомившись із численними зверненнями органів та посадових осіб місцевого самоврядування з цього приводу та маючи на меті покращення законодавчої основи функціонування системи місцевого самоврядування в Україні, Комітет вирішив:

1. Створити Робочу групу Комітету з удосконалення деяких питань законодавчого регулювання діяльності органів і посадових осіб місцевого самоврядування, формування та організації діяльності депутатських фракцій і груп місцевих рад (склад додається).

2. Призначити керівником Робочої групи голову підкомітету з питань місцевого самоврядування, народного депутата України М.Трайдука та надати йому право у разі необхідності вносити зміни до її персонального складу.

3. Робочій групі впродовж восьмої сесії Верховної Ради України шостого скликання забезпечити попередню підготовку питання та внесення відповідних пропозицій на засідання Комітету.