Про Робочу групу Комітету з підготовки пропозицій до розгляду у другому читанні проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» (реєстр. № 9473 від 17.11.2011) (6 скликання)

22 січня 2015, 10:05

Про Робочу групу Комітету з підготовки пропозицій до розгляду у другому читанні проекту Закону України

про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції»

(реєстр. № 9473 від 17.11.2011)

 

Заслухавши інформацію Заступника Голови Комітету Ю.Ключковського щодо прийнятого Верховною Радою України 07 лютого 2012 року за наслідками розгляду у першому читанні за основу проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» (реєстр. № 9473 від 17.11.2011), поданого Кабінетом Міністрів України, яким передбачається внесення змін, у тому числі, до семи законів України, що належать до предмету відання Комітету, враховуючи необхідність ґрунтовного та якісного опрацювання нормативного матеріалу та керуючись статтею 15 «Про комітети Верховної Ради України»,  Комітет    в и р і ш и в:

1. Створити Робочу групу Комітету Верховної Ради України з питань  державного будівництва та місцевого самоврядування з підготовки пропозицій до розгляду у другому читанні проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» (реєстр. № 9473 від 17.11.2011).

2. Включити до складу Робочої групи народних депутатів України - членів Комітету Ю.Ключковського, С.Гордієнка, О.Надошу.

3. Доручити Робочій групі здійснити підготовку пропозицій до другого читання вказаного законопроекту та представити їх на розгляд Комітету на його наступному засіданні.