Рішення Комітету про пропозиції Комітету для підготовки до другого читання проекту Закону України про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України (щодо податкової реформи) (реєстр. № 1578 від 22.12.2014)

14 січня 2015, 12:40


Заслухавши інформацію підкомітету з питань регіональної політики, місцевих бюджетів та комунальної власності щодо підготовки до другого читання проекту Закону України про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України (щодо податкової реформи) (реєстр. №1578), розглянувши відповідні пропозиції народних депутатів України – членів Комітету, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, всебічно обговоривши та узагальнивши їх,   Комітет   в и р і ш и в:

1. Схвалити пропозиції Комітету для підготовки до другого читання проекту Закону України про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України (щодо податкової реформи) (реєстр. №1578) (додаються).

2. Запропонувати народним депутатам України – членам Комітету як суб’єктам права законодавчої ініціативи внести зазначені пропозиції на розгляд Комітету з питань податкової та митної політики, визначеного головним з опрацювання та підготовки даного законопроекту до другого читання.

 

 

ПРОПОЗИЦІЇ

до проекту Закону України

про внесення змін до Податкового кодексу України

та деяких законів України (щодо податкової реформи)

(реєстр. № 1578 від 22.12.2014 р.)

 

1. У пункті 271.2 статті 271 слова "розташованих у межах населених пунктів" виключити.

 

2. У пункті 287.6 статті 287 слова "державної реєстрації" замінити словами "виникнення".

 

3. Розділ ІІ "Прикінцеві положення" доповнити новим пунктом 3 такого змісту:

 

"3. Установити, що у 2015 році до рішень місцевих рад про встановлення місцевих податків не застосовуються вимоги, встановлені Законом України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності".

 

У зв’язку з цим пункти 3-9 вважати пунктами 4-10.

 

4. Вилучити з тексту законопроекту положення, якими запроваджується оподаткування нежитлової нерухомості фізичн