10274

13 червня 2012, 16:37

Про проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про Кабінет Міністрів України»

(реєстр. № 10274, друге читання)

 

За дорученням Верховної Ради України Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування у скорочені строки розглянув на своєму засіданні 23 травня 2012 року зауваження і пропозиції, що надійшли від суб’єктів права законодавчої ініціативи до проекту Закону України про внесення змін до Закону України «Про Кабінет Міністрів України» (реєстр. № 10274), поданого Кабінетом Міністрів України та прийнятого Верховною Радою України за основу 15 травня 2011 року за наслідками розгляду в першому читанні.

За результатами роботи Комітетом до розгляду законопроекту у другому читанні підготовлено порівняльну таблицю, яка містить 5 пропозицій, що надійшли від народних депутатів України, 2 з яких враховано, а 3 – відхилено. Зокрема Комітетом пропонується уточнити назву законопроекту, виклавши її в такій редакції: «Про внесення змін до Закону України «Про Кабінет Міністрів України» щодо визначення розподілу повноважень».

З’ясувавши позицію народних депутатів України – членів Комітету, запрошених на засідання осіб та обговоривши питання,  Комітет  у х в а л и в:

1. Рекомендувати Верховній Раді України відповідно до пункту 3 частини першої статті 123 Регламенту Верховної Ради України проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про Кабінет Міністрів України» (реєстр. 10274) за результатами розгляду в другому читанні прийняти в другому читанні та в цілому.

2. Доручити виступити на пленарному засіданні Верховної Ради України під час розгляду цього питання Першому заступнику Голови Комітету, народному депутату України О.Боднар.