9473

01 березня 2012, 16:01

Про пропозиції Робочої групи Комітету до проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям

Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції"

(реєстр. №9473 від 17.11.2011)

 

Комітет за дорученням Верховної Ради України розглянув проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції" (реєстр. №9473 від 17.11.2011), що був прийнятий за наслідками розгляду у першому читанні за основу 7 лютого 2012 року та готується до другого читання Комітетом Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, у частині, що стосується предмета відання Комітету, а також підготовлені Робочою групою пропозиції до нього.

Заслухавши з цього питання Заступника Голови Комітету Ю.Б. Ключковського та з’ясувавши позицію народних депутатів України – членів Комітету, Комітет  ухвалив:

1. Схвалити підготовлені Робочою групою пропозиції до проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції" (реєстр. №9473 від 17.11.2011).

2. Направити пропозиції Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування до проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції" (реєстр. №9473) від народних депутатів, які підтримали запропоновані зміни, Комітетові Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією та доручити представляти їх на засіданні цього Комітету під час розгляду питання щодо підготовки до другого читання законопроекту народним депутатам України Ключковському Ю.Б. та Гордієнку С.В.