5263-2

16 травня 2011, 17:47

Про проект Закону України

про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань виборів Президента України

(реєстр. № 5263-2)

 

Комітет за дорученням Верховної Ради України розглянув зауваження і пропозиції, що надійшли від суб’єктів права законодавчої ініціативи до проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань виборів Президента України (реєстр. № 5263-2), прийнятого за наслідками розгляду у першому читанні за основу 4 листопада 2009 року.

Заслухавши з цього питання голову підкомітету з питань виборчого законодавства та об’єднань громадян – народного депутата України Подгорного С.П. та розглянувши підготовлений Робочою групою Комітету з доопрацювання зазначеного законопроекту до розгляду у парламентом другому читанні законопроект (у вигляді порівняльної таблиці),  Комітет ухвалив:

1. Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань виборів Президента України (реєстр. № 5263-2) в другому читанні прийняти його в другому читанні та в цілому відповідно до п.3 частини першої статті 123 Регламенту Верховної Ради України.

2. Доручити виступити на пленарному засіданні Верховної Ради України з цього питання голові підкомітету з питань виборчого законодавства та об’єднань громадян, народному депутату України Подгорному С.П.