Інфо, Харківська м/р

31 травня 2011, 12:41

Про звернення Харківської міської ради щодо повернення органам місцевого самоврядування повноважень у сфері містобудування

 

Розглянувши звернення Харківської міської ради до Голови Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування щодо повернення органам місцевого самоврядування повноважень у сфері містобудування, прийняте Харківською міською радою 25.02.2009; заслухавши з цього питання інформацію народного депутата України – голову підкомітету з питань місцевого самоврядування М.Трайдука, Комітет  ухвалив:

1. Звернення Харківської міської ради до Голови Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування щодо повернення органам місцевого самоврядування повноважень у сфері містобудування взяти до відома.

2. Вважати недоцільним скасування змін до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, внесеними законами України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння будівництву” та “Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва”.