круглий стіл

17 травня 2011, 14:18

Про підготовку до проведення 11 листопада 2009 року круглого столу на тему: “Державні символи України: минуле, сучасне, майбутнє”.

 

Заслухавши інформацію народного депутата України, заступника Голови Комітету В.Сінченка щодо підготовки до проведення 11 листопада 2009 року круглого столу на тему: “Державні символи України: минуле, сучасне, майбутнє”, у відповідності до статті 42 Закону України «Про комітети Верховної Ради України» та Плану роботи Комітету на період п’ятої сесії Верховної Ради України шостого скликання, Комітет вирішив:

1. Провести 11 листопада 2009 року з 11:00 до 16:40 круглий стіл на тему: “Державні символи України: минуле, сучасне, майбутнє” за участі та при підтримці Кабінету Міністрів України, Секретаріату Президента України, Програми сприяння Парламенту ІІ.

2. Звернутися до керівників депутатських фракцій парламенту, Секретаріату Президента України, Кабінету Міністрів України та провідних науковців і експертів з пропозиціями взяти участь у роботі круглого столу, а також до керівництва Апарату Верховної Ради України з проханням надати організаційне, технічне та інформаційне сприяння  в проведенні круглого столу.

3. Доручити секретаріату Комітету здійснювати організаційний, технічний та інформаційний супровід під час підготовки та проведення круглого столу.