5448

16 травня 2011, 16:36

Про проект Закону України 

про внесення змін до статті 14 Закону України “Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів” (щодо одночасного проведення)

(реєстр. № 5448 від 17.127.2009 р)

 

Комітет за дорученням Голови Верховної Ради України Литвина В.М. розглянув проект Закону України про внесення змін до статті 14 Закону України “Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів” (щодо одночасного проведення) (реєстр. № 5448), поданий народними депутатами України Міщенком С.Г. та Князевичем Р.П.

Метою зазначеного проекту є зведення у часі (одночасне проведення) чергових виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим з виборами депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, що дасть можливість, на думку авторів, скоротити видатки державного бюджету на проведення виборчої кампанії.

  Заслухавши з цього питання інформацію голови підкомітету з питань виборчого законодавства та об’єднань громадян Подгорного С.П., Комітет  ухвалив:

1. Рекомендувати Верховній Раді України відповідно до пункту 1 частини першої статті 114 Регламенту Верховної Ради України проект Закону про внесення змін до статті 14 Закону України “Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів” (щодо одночасного проведення) (реєстр. № 5448), поданий народними депутатами України Міщенком С.Г. та Князевичем Р.П., за наслідками розгляду в першому читанні прийняти за основу .

2. Доручити виступити на пленарному засіданні Верховної Ради України зі співдоповіддю при розгляді зазначеного законопроекту голові підкомітету з питань виборчого законодавства та об’єднань громадян, народному депутатові України Подгорному С.П.