2565

28 квітня 2011, 11:23

Про проект Закону України про внесення зміни до Закону України «Про Кабінет Міністрів України»

(реєстр. №2565, друге читання)

 

На виконання доручення Верховної Ради України Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування підготував до другого читання проект Закону України про внесення зміни до Закону України «Про Кабінет Міністрів України» (реєстр. №2565 від 26.05.2008 р.), внесений народним депутатом України В.Сушкевичем та прийнятий Верховною Радою України за основу 14 травня 2010 року.

До законопроекту було подано 2 пропозиції від народного депутата України Ю.Кармазіна, які не отримали підтримки на засіданні Комітету. За наслідками розгляду питання  Комітет   у х в а л и в:

1. Рекомендувати Верховній Раді України відповідно до пункту 3 частини першої статті 123 Регламенту Верховної Ради України проект Закону України про внесення зміни до Закону України «Про Кабінет Міністрів України (реєстр. 2565), внесений народним депутатом України В.Сушкевичем, прийняти у другому читанні та в цілому.

2. Доручити виступити на пленарному засіданні Верховної Ради України при розгляді цього питання народному депутату України, Першому заступнику Голови Комітету О.Боднар.