7344

28 квітня 2011, 12:03

Про проект Закону України про внесення змін до статті 23 Закону України Про місцеві державні адміністраціїщодо повноважень місцевих державних адміністрацій

(реєстр. №7344, друге читання, повторний розгляд)

 

 

Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування повторно розглянув підготовлений до другого читання підкомітетом з питань органів виконавчої влади проект Закону України про внесення змін до статті 23 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» щодо повноважень місцевих державних адміністрацій (реєстр. №7344) та зауваження Головного юридичного управління Апарату Верховної Ради України від 2 лютого 2011 року до остаточної редакції законопроекту, запропонованої Комітетом за наслідками його розгляду в другому читанні на засіданні Комітету 12 січня 2011 року.

Погоджуючись з окремими зауваженнями, Комітет вважає за доцільне внести зміни до остаточної редакції законопроекту, подавши на розгляд Верховної Ради України відповідним чином змінену порівняльну таблицю.

За наслідками розгляду питання  Комітет   у х в а л и в:

1. Рекомендувати Верховній Раді України відповідно до пункту 3 частини першої статті 123 Регламенту Верховної Ради України проект Закону України про внесення змін до статті 23 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» щодо повноважень місцевих державних адміністрацій (реєстр. №7344 від 08.11.2010), внесений народним депутатом України В.Забарським, за результатами розгляду в другому читанні прийняти в другому читанні та в цілому.

2. Доручити виступити на пленарному засіданні Верховної Ради України при розгляді цього питання народному депутату України, Першому заступнику Голови Комітету О.Боднар.