18 жовтня 2023
1600

 

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України проведе робочу зустріч народних депутатів України – членів підкомітету з питань житлової політики та захисту інвестицій в об'єкти житлового будівництва з групою експертів, які працюють над проектом закону "Про основні засади житлової політики".

У Мінінфраструктури відбулися публічні дискусії з вдосконалення житлової політики, в яких взяли участь понад 300 учасників. Міжнародними організаціями надані рекомендації щодо перегляду житлового законодавства. За результатами цих заходів було напрацьовано законопроект «Про основні засади житлової політики», концепцію якого буде презентовано на цій зустрічі.

До участі у заході запрошено народних депутатів України, представників Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, міжнародних експертів з питань житлової політики.

Захід відбудеться 18 жовтня 2023 року о 16:00 в змішаному форматі (очно –та у режимі відеоконференції на платформі ZOOM).

Організаційні питання щодо проведення заходу забезпечують:

заступник керівника секретаріату Комітету Казімірова Ірина Ігорівна,

тел. (044) 255-32-47, email: kazimirova@rada.gov.ua;

старший консультант секретаріату Комітету Крамар Світлана Леонідівна,

тел. (044) 255-23-72, email: kramar@rada.gov.ua.

 


Повернутись до календаря подій