23 жовтня 2023
1100

Комітет відповідно до Плану роботи на період десятої сесії Верховної Ради України IХ скликання проведе круглий стіл на тему: «Професійне навчання публічних службовців в умовах європейської інтеграції України: європейський та національний виміри змін».

Під час круглого столу планується обговорення питань щодо:

- забезпечення інституційної стійкості системи професійного навчання публічних службовців в умовах війни;

- перспектив покращення якості освіти та впровадження інновацій у професійне навчання як передумови реалізації європейської інтеграції України;

- ролі проектів (програм) міжнародної технічної допомоги у професійному навчанні публічних службовців.

До участі у заході запрошені народні депутати України, представники державних органів, вітчизняних і міжнародних організацій, громадського середовища.

Круглий стіл відбудеться 23 жовтня об 11:00 у змішаному форматі: offline (м. Київ) та у режимі відеоконференції на платформі ZOOM.

Захід проводиться у партнерстві з Національним агентством України з питань державної служби за сприяння та підтримки Проекту Європейського Союзу «Продовження підтримки комплексної реформи державного управління в Україні» (EU4PAR2) у співпраці з Програмою Ради Європи «Посилення доброго демократичного врядування і стійкості в Україні», Програмою «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), Проектом «Права людини для України» програмного напрямку «Демократичне врядування» Програми розвитку ООН в Україні, Програмою «U-LEAD з Європою», Програмою USAID «РАДА: наступне покоління».

Контактна особа з організаційних питань щодо забезпечення проведення круглого столу: заступник керівника секретаріату Комітету Маковський Олександр Анатолійович, тел.: (044) 255-31-47, e-mail: makovskyi@rada.gov.ua.

 


Повернутись до календаря подій