13 жовтня 2023
1400

Комітет відповідно до Плану роботи на період десятої сесії Верховної Ради України IХ скликання проведе круглий стіл на тему: «Взаємодія державної влади, місцевого самоврядування та громадськості у сфері забезпечення безпеки громадян».

Під час круглого столу буде обговорено стан безпекової ситуації в територіальних громадах Волинської області, а також актуальні напрями співробітництва органів публічної адміністрації та громадськості у питанні забезпечення ефективного функціонування системи безпеки та захисту населення.

Учасникам заходу також буде представлено Концепцію формування центрів безпеки в територіальних громадах Волинської області, напрацьовану Громадською організацією «Товариство дослідників України».

До участі у круглому столі запрошено народних депутатів України, представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, вітчизняних і міжнародних організацій, експертів.

Круглий стіл відбудеться 13 жовтня о 14:00 у змішаному форматі: offline (м. Луцьк) та у режимі відеоконференції на платформі ZOOM.

Захід проводиться спільно з Офісом Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України за сприяння та підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Контактна особа: головний консультант секретаріату Комітету Кириленко Ольга Володимирівна, тел.: 255-23-42; e-mail: kyrylenko-o@rada.gov.ua.


Повернутись до календаря подій