18 вересня 2023
1100

 

Верховна Рада України 28 липня 2023 року прийняла за основу проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про державну службу» щодо впровадження єдиних підходів в оплаті праці державних службовців на основі класифікації посад (реєстр. № 8222), доручивши Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування доопрацювати його з урахуванням поправок і пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи до другого читання.

З метою комплексного опрацювання нормативного матеріалу Комітет утворив Робочу групу з доопрацювання та підготовки до другого читання законопроекту з реєстр. № 8222, до складу якої увійшли народні депутати України, представники Апарату Верховної Ради України, Офісу Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, державних органів, науковці, міжнародні та вітчизняні експерти у сфері державного управління.

18 вересня 2023 року об 11:00 відбудеться перше (організаційне) засідання Робочої групи в онлайн режимі на платформі Zoom. Відеозапис засідання можна буде переглянути на YouTube каналі Комітету та його сторінці у Facebook.


Повернутись до календаря подій