26 вересня 2023
1200

   Комітет відповідно до Плану роботи на період десятої сесії Верховної Ради України IХ скликання проведе круглий стіл на тему: «Запровадження будівельного інформаційного моделювання (ВІМ-технологій) на всіх етапах життєвого циклу об'єктів».

Під час заходу планується обговорити:

-пропозиції, що надійшли до проекту закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження будівельного інформаційного моделювання (BIM-технології) на всіх етапах життєвого циклу об’єктів та науково-технічного супроводу об’єктів, удосконалення процедури обстеження об’єктів, прийнятих в експлуатацію в установленому законодавством порядку" (реєстр. № 6383), що готується до розгляду у другому читанні;

-створення правових умов для використання сучасних технологій будівельного інформаційного моделювання;

астосування BIM в проектах відбудови та відновлення міських територій України.

До участі у роботі круглого столу запрошені народні депутати України, представники державних органів, громадського середовища, науковці.

Круглий стіл відбудеться 26 вересня о 12:00  у режимі відеоконференції на платформі ZOOM.

Контактні особи:

заступник керівника секретаріату Комітету Казімірова Ірина Ігорівна, тел. (044) 255-32-47, e-mail: kazimirova@rada.gov.ua;

старший консультант секретаріату Комітету Крамар Світлана Леонідівна, тел. (044) 255-23-72, e-mail: kramar@rada.gov.ua;

помічник-консультант народного депутата України Олега Дунди Бері Вікторія Марківна, тел. (044) 255-46-16, e-mail: dunda@rada.gov.ua.

 


Повернутись до календаря подій