13 вересня 2023
1400

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування і Комітет Сейму Литовської Республіки з питань державного управління та місцевого самоврядування підпишуть Спільний протокол про наміри щодо співробітництва.

Вказаний захід стане важливим кроком на шляху розбудови нового етапу взаємодії між комітетами Верховної Ради України та комітетами Парламентів держав-членів Європейського Союзу.

Метою Спільного протоколу є сприяння співпраці між сторонами у сферах державного управління, місцевого самоврядування та регіональної політики, а також заохочення розвитку двосторонніх відносин.

Підписання Спільного протоколу сприятиме налагодженню обміном інформацією, проведенню обговорень, консультацій, дискусій, наданню експертних висновків, аналітичних матеріалів, організації робочих зустрічей, нарад, круглих столів та інших заходів у розрізі законопроектної, контрольної та організаційної функцій парламентських комітетів.

Підписання відбудеться 13 вересня 2023 року о 14:00 наживо у м. Львів.

Захід проводиться за сприяння та підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).

Контактна особа: 

головний консультант секретаріату Комітету Маленівська Карина Михайлівна, 

тел.: (044) 255-25-62; e-mail: malenivska@rada.gov.ua.


Повернутись до календаря подій