13 вересня 2023
1030

Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування проведе зустріч народних депутатів України - членів Комітету з представниками територіальних громад Львівської області з обговорення проблем та перспектив розвитку місцевого самоврядування у воєнних та поствоєнних реаліях.

Під час заходу буде обговорено проблеми та перспективи розвитку місцевого самоврядування у воєнних та поствоєнних реаліях, питання реалізації реформи адміністративно - територіального устрою, корегування адміністративно-територіального устрою, розвиток співробітництва між територіальними громадами, транскордонне співробітництво та інше.

Учасникам заходу також буде презентовано «Аналітичний портал Львівщини» та ініціативу «Cities 4 Cities | United 4 Ukraine».

До участі у зустрічі запрошено народних депутатів України, представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, вітчизняних і міжнародних організацій, експертів.

Захід відбудеться 13 вересня 2023 року о 10:30 наживо у м. Львів.

Зустріч проводиться за сприяння та підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).

Контактна особа:

головний консультант секретаріату Комітету Маленівська Карина Михайлівна, 

тел.: (044) 255-25-62; e-mail: malenivska@rada.gov.ua.


Повернутись до календаря подій