11 вересня 2023
1400

 

Комітет відповідно до Плану роботи на період десятої сесії Верховної Ради України IХ скликання проведе круглий стіл на тему: «Взаємодія державної влади, місцевого самоврядування та громадськості у сфері забезпечення безпеки громадян».

Під час круглого столу будуть представлені результати дослідження стану співпраці органів публічної адміністрації та громадськості в сфері забезпечення безпеки громадян, обговорено концепцію «Безпечна громада», напрацьовану експертами Центру політико-правових реформ.

До участі у круглому столі запрошено народних депутатів України, представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, вітчизняних і міжнародних організацій, експертів.

Захід відбудеться 11 вересня 2023 року о 14:00 у змішаному форматі: наживо у м. Рівне та у режимі відеоконференції на платформі ZOOM.

Круглий стіл проводиться спільно з Офісом Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, ГО «Центр політико-правових реформ» за сприяння та підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Контактна особа: 

головний консультант секретаріату Комітету Маленівська Карина Михайлівна, 

тел.: (044) 255-25-62; e-mail: malenivska@rada.gov.ua.


Повернутись до календаря подій