26 серпня 2023
1030

Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування на майданчику підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою та місцевого самоврядування і підкомітету з питань виборів, референдумів та інших форм безпосередньої демократі проведе відкритий діалог на тему: «Оптимізація адміністративно-територіального устрою та її вплив на територіальну організацію і адміністрування виборів».

Захід відбудеться 26 серпня 2023 року о 10:30 у змішаному форматі: offline (м. Чорноморськ Одеського району Одеської області) та online (відеоконференція на платформі ZOOM).

Предметом дискусії стануть цілі, етапи реформування та основні виклики, обумовлені військовою агресією російської федерації проти України, у сферах місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою України, служби в органах місцевого самоврядування та виборчого законодавства, а також планується окреслити зміст комплексних законодавчих змін із зазначених питань.

До участі у відкритому діалозі запрошено народних депутатів України, представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, вітчизняних і міжнародних організацій, науковців та експертів.

Online-трансляція заходу здійснюватиметься на youtube-каналі Комітету.

Захід відбудеться за сприяння та підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).

Контактна особа:

головний консультант секретаріату Комітету Кириленко Ольга Володимирівна, тел.: (044) 255-23-42; email: kyrylenko-o@rada.gov.ua.

 

 

 

 

 


Повернутись до календаря подій