18 липня 2023
1200

 

Комітет відповідно до Плану роботи на період дев'ятої сесії Верховної Ради України IХ скликання проведе круглий стіл на тему: «Механізми підвищення інноваційного та інвестиційного потенціалу регіонів» (створення технологічних, наукових парків, інноваційних хабів та забезпечення сприятливих умов для реалізації інноваційних проектів і залучення інвестицій).

Під час заходу планується обговорити механізми підвищення інноваційного та інвестиційного потенціалу регіонів через створення технологічних кластерів, наукових парків, інноваційних хабів та реалізацію інноваційних проектів; інновації в сферах оборонної промисловості, машинобудуванні та робототехніці; геоінформаційні системи регіонального відновлення та розвитку як інструмент для планування інвестицій та соціально-економічного розвитку територій.

До участі у роботі круглого столу запрошені народні депутати України, представники державних органів, вітчизняних і міжнародних організацій, інституцій, провідних громадських організацій, наукового середовища.

Захід відбудеться за участі Комітету з питань освіти, науки та інновацій, Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, Комітету з питань цифрової трансформації, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Круглий стіл проводиться у змішаному форматі (наживо та в режимі відеоконференції на платформі ZOOM).

Контактна особа з організаційних питань: головний консультант секретаріату Комітету Бочарова Олена Василівна, тел.: (044) 255-23-29.


Повернутись до календаря подій