18 липня 2023
1000

Комітет відповідно до Плану роботи Комітету на період дев’ятої сесії Верховної Ради України IХ скликання проведе круглий стіл на тему: «Законодавче врегулювання питань встановлення плати за надання адміністративних послуг та впорядкування механізмів визначення розмірів адміністративних зборів».

Під час заходу планується широке обговорення проекту Закону України «Про адміністративний збір» (реєстр. № 4380), внесеного членами Комітету та іншими народними депутатами України, а також дискусія щодо проблемних питань чинного механізму встановлення плати за надання адміністративних послуг і визначення її розміру, обговорення міжнародного досвіду формування вартості адміністративних послуг та встановлення розмірів адміністративних зборів.

До участі у роботі круглого столу запрошені народні депутати України, представники державних органів, вітчизняних і міжнародних організацій, інституцій, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, громадського середовища.

Круглий стіл відбудеться у змішаному форматі (м.Київ та у режимі відеоконференції на платформі ZOOM) за сприяння та підтримки Проекту ЄС «Підтримка комплексної реформи державного управління в Україні» (EU4PAR2), Програми USAID «РАДА: наступне покоління», Шведсько-українського проекту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні», Всеукраїнської асоціації центрів надання адміністративних послуг, асоціацій органів місцевого самоврядування.

Online трансляцію можна переглянути на YouTube каналі Комітету. Початок о 10:00.

Контактна особа з організаційних питань щодо забезпечення проведення заходу: Пилявський Юрій Олександрович, головний консультант секретаріату Комітету, тел. 044 255-22-77, pyliavskiy@rada.gov.ua.

 


Повернутись до календаря подій