Ганна Бондар, народний депутат України, голова підкомітету з питань містобудування, благоустрою та земельних відносин у межах територій забудови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування 

Г.Бондар на сьогодні здійснює активну діяльність у Подільському районі міста Київа, а саме: від налагодження виробництва оборонних споруд міста до забезпечення гуманітарних потреб киян.

«В цей непростий для держави час, моя робота, наразі, окрім роботи у Парламенті та Комітеті, зосереджена за різними напрямками. Разом з волонтерами забезпечуємо територіальну оборону Києва їжею, медикаментами, військовими аптечками, військовим одягом, взуттям та амуніцією, засобами зв’язку та повітряної зйомки, ковдрами, спальниками, карематами, туристичним посудом та саморобними пічками для обігріву та приготування їжі. Так, ми з командою  налагодили виробництво металевих скоб, шипів, протитанкових та протишинних їжаків та доставляємо їх на передові позиції Подільського району».

Окрім того, працюємо за такими напрямками:

Допомога у забезпеченні медикаментами, матрацами, ковдрами, спальниками для розгортання операційної в укритті  - для міських лікарень, Головного військового клінічного госпіталю Києва, Охмадиту;

 Допомога в організації соціального захисту вразливих верств населення в Подільському районі міста Києва:

- гуманітарна допомога з Польщі, Румунії, Німеччини, Австрії;

- постачання їжі: продукти тривалого зберігання, харчові набори, засоби гігієни та памперси;

 - прихисток для евакуйованих осіб з Київської області та потерпілих подолян, чиє житло було пошкоджено або зруйновано.

  Співпраця з ресторанним бізнесом

Допомагаємо у забезпеченні логістики та доставки продуктів з ресторану «За двома зайцями», де кожного дня готують смачну їжу для Нацполіції України та сил територіальної оборони.

Підтримка архітекторів України

·      надаємо консультації архітекторам в інших містах щодо дій та логістики, пов’язаної з укріпленням міст;

·      взаємодіємо із Національною спілкою архітекторів України та Архітектурною палатою України.

 Взаємодіємо з гумштабами ГО «Варта Виноградаря», БФ «Єдина країна», Волонтерський центр гуманітарної допомоги «Печерськ», Подільською районною організацією Товариства Червоного Хреста, Асоціацією ОСББ в Подільському районі, ГО «Подоляночка» (спільнотою активних мешканців Старого Подолу), Подільським штабом, спільно з волонтерами Подільського району надаємо адресну допомогу мешканцям Києва.

  «Моя родина також працює на перемогу. Мій чоловік в територіальній обороні міста, а донька відшиває розгрузки для бронежилетів на швейному виробництві. Для підвищення патріотичного духу і емоційної підтримки мешканців я пишу вірші про війну, майбутню перемогу України та публікую їх» - зазначила Г.Бондар.

Разом ми неодмінно переможемо!

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

02 травня 2024 15:12
01 травня 2024 19:06
30 квітня 2024 19:32
30 квітня 2024 12:23
29 квітня 2024 14:40
26 квітня 2024 11:15
25 квітня 2024 15:09
25 квітня 2024 12:44
25 квітня 2024 09:55
24 квітня 2024 16:08